Η φίλη του Θανάση, μίλησε για το περιστατικό στο τρόλεϊ που στοίχισε τη ζωή του νεαρού, στην τηλεόραση του mega. Ναι, ο Θανάσης δεν αυτοκτόνησε. Εκτελέστηκε για 1,5 €!

Ο ελεγκτής είχε προηγούμενα με το Θανάση, γιατί τον είχε ξαναπιάσει χωρίς εισιτήριο. «Να ξέρετε ότι ο κόσμος είναι πολύ μικρός και πείτε στον φιλαράκο σας ότι εγώ θα τον ξαναπετύχω», φέρεται να είχε πει ο ελεγκτής στις κοπέλες την πρώτη φορά που συνάντησε τον 19χρονο.

"Τα παιδιά δεν είχαν χτυπήσει εισιτήριο, κοιτάμε μπροστά και βλέπουμε ότι μάλλον υπάρχει ελεγκτής. Τον καταλαβαίνω εγώ και ο Θανάσης... Γυρνάμε να το πούμε στην κοπέλα -μέλος της παρέας- κι εκείνη την ώρα όπως έχει γυρίσει και ο Θανάσης έρχεται ο ελεγκτής, του χτυπάει την πλάτη και του λέει - Είδες τι μικρός που είναι ο κόσμος;", περιγράφει η 19χρονη τις στιγμές πριν από το συμβάν.

"Ξεκινάνε να σπρώχνονται στη μεσαία πόρτα, ο ελεγκτής είχε πιάσει το Θανάση στα χέρια, έπεφτε ξύλο, όλα... και σπρώχνοντας έχουν φτάσει στην μπροστινή πόρτα, δίπλα στον οδηγό.

Τρέχουμε και βλέπουμε τον Θανάση ξαπλωμένο ανάσκελα, με αίματα στη μύτη και μια λίμνη αίματος δίπλα στο κεφάλι αριστερά, χωρίς την μπλούζα και το ένα του παπούτσι, ξαπλωμένο στο οδόστρωμα", κατέληξε η φίλη του 19χρονου.

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 572 επισκέπτες και κανένα μέλος